Upeat ja perinteiset Lapin nuket suunnitellaan ja valmistetaan Jaatilan kylässä Rovaniemellä. Nukketehdas Arctic Doll on perustettu vuonna 1953 ja se on paitsi Suomen myös Pohjois-Euroopan ainoa toimiva nukketehdas.

Arctic Doll -nuket ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita, jotka on valmistettu turvallisista materiaaleista eettisesti ja ekologisesti. Nukkien rungot ovat myrkytöntä polyeteenia ja silmät polystyreenia.

Saamenpuvuissa kunnioitetaan alkuperäiskulttuurin mukaista perinnettä ja puvut teetetään lähialueen ompelijoilla. Nuken asussa voi olla yli 20 eri osaa nauhoineen, tupsuineen ja solkineen!

Näyttävään joukkoon kuuluu eri kokoisia nukkeja 18-60cm väliltä. Pienintä kokoa (Aslak tai Satu) lukuun ottamatta kaikilla nukeilla on liikkuvat silmät. Nuken silmä sisältää kaikkiaan yli kymmenen työvaihetta osien valmistuksesta silmien maalaamiseen ja ripsien liimaamisen.

Lapin nuket katselevat maailman menoa mielellään vaikkapa kirjahyllyn reunalta. Arctic Doll -nukke on pitkäikäinen ystävä, joka kestää sukupolvelta toiselle, sillä sen kaikki osat ovat vaihdettavissa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00